Otroški bodiji za punčke

Otroški bodiji potiskani z ljubkimi napisi

Pogosto se pripeti, da nimamo dovolj dobrih idej, kaj podariti malčku, ki je ravnokar prijokal na svet. Dobro je, da ob tej priložnosti ne posegamo po povsem neuporabnih izdelkih oziroma po produktih, ki jih bodo najverjetneje prinesli že drugi. Pametno je celo, da za nasvet vprašamo kar starše novorojenčka. Ti nam bodo namreč znali najbolje povedati, česa še niso kupili za svojega novega družinskega člana.

Otroški bodiji za dojenčka s kratkimi rokavi

Po drugi strani pa lahko kupimo takšne izdelke za dojenčke, ki bodo otroku prišli prav v vsakem primeru, ne glede na to, koliko kosov jih bo imel že pred našim prihodom. Odlično darilo so na primer otroški bodiji, ki jih zagotovo nikoli ni preveč. Veljajo namreč za sila priljubljena in uporabna otroška oblačila. Seveda pa moramo vedeti, kakšna naj bo velikost tovrstnega oblačila. Obenem pa je sila dobrodošlo, da je na bodiju za malčka zapisano nekaj, kar se direktno veže nanj ali pa na njegove starše. V tem primeru so dobra izbira otroški bodiji po meri oziroma personalizirana otroška oblačila.

Kakšen naj bo tiskani otroški bodi

Če torej iščete idealno darilo za novega družinskega člana, z izbiri otroškega bodija zagotovo ne boste brcnili v temo. Kljub temu pa je še kako zelo pomembno, da ste v tem primeru nekoliko bolj izvirni. Ena od možnosti je seveda ta, da bodi za dojenčka kupite v specializirani prodajalni z otroškimi izdelki, druga pa ta, da naročite bodi za otroka po meri. Slednje je morda precej boljša odločitev, saj je manjša možnost, da boste na dom novorojenčka prinesli povsem identično darilo kot vaši prijatelji.

In kakšen naj bo otroški bodi po meri, ki ga boste dali natisniti sami? Na sploh naj bodo vsi otroški bodiji čim bolj smešni, zabavni, prikupni, ljubki. Pri izboru barvnega odtenka pa seveda ne pozabite, ali darilo izbirate za deklico ali fantka.

Kaj še položiti v darilno vrečko za dojenčka

Ker so bodiji za majhne otroke zelo priljubljeni, lahko v darilno vrečko daste nekaj kosov tovrstnih oblačil. Da ne bodo povsem samevali med darilo dodajte še kakšno simpatično igračko. Zelo dobrodošle so na primer ninice, ki ne služijo samo kot igračke, temveč jih koristno lahko uporabijo tudi starši dojenčka.

Podobné příspěvky: